WERELDKAMPIOEN VITAMINE C UIT BRAZILIË

De Acerola is een kers-achtige vrucht met witgeel vruchtvlees. Deze vrucht heeft van nature een licht zurig frisse smaak. Doordat de Acerola zeer kwetsbaar is wordt het na de oogst direct verwerkt naar concentraat en puree. Deze, vanuit Brazilië afkomstige vrucht, heeft het hoogte gehalte vitamine C van alle fruitsoorten. Daarnaast draagt de Acerola een gezondheidsclaim voor Riboflavine. Dit is net als vitamine B2 een noodzakelijke vitamine voor het goed lichaam.

Onze partner Niagro® uit Brazilië is specialist op het gebied van het verwerken van Acerola’s. Zij zijn wereldwijd marktleider en grootste producent.

Varianten

Ons acerola concentraat is verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Helder sap concentraat
  • Troebel sap concentraat
  • Helder sap concentraat

Bridge to Better Food

Voordelen van ons acerola concentraat:

  • Continue verkrijgbaarheid
  • Processtabiel
  • Warme en koude applicaties
  • Rijk aan vitamine C en Riboflavine

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Terug naar vorige overzicht