SPECIALITEIT: THERMISCH GEHYDROLYSEERDE GUAR

Naast natieve Guar Gum hebben wij ook thermisch gehydroliseerde Guar. Dit specialistische verdikkingsmiddel zorgt voor binding, voorkomt syneresis en is smaakneutraal.

Guar Gum wordt gemaakt van zaden uit de Guar plant, die voorkomt in India en Pakistan. Het endosperm van de Indiase Guar zaadjes wordt verwerkt tot smaak-neutrale guar gum.

Onze Zwitserse leverancier Unipektin is pioneer op het gebied van hoogwaardige hydrocolloïden. Zij leveren een product op maat en geven professioneel advies.

Varianten

Wij hebben twee soorten guar in ons assortiment:

  • Guar gum – verbetering mondgevoel
  • Gehydrolyseerde guar – smaakneutraal

Bridge to Better Food

Voordelen van onze gehydrolyseerde Guar Gum:

  • Smaak neutraal of verbetering mondgevoel
  • Binding
  • Voorkomt syneresis
  • Vetvervanging en calorie reductie

MEER WETEN?

Neem contact met ons op