Wist u al dat Contined Skal gecertificeerd is?

Wij zijn trots dat we ons Skal certificaat weer mogen verlengen, welke we al sinds 2007 hebben. Klik hier om ons Skal certificaat te downloaden, dat geldig is tot 20-05-2020.

Geïnteresseerd in ons biologisch assortiment? U vindt al onze biologische ingrediënten hieronder!

Onze biologische ingrediënten

Biologische Cranberries

Sinds Q2 2019, heeft Contined de mogelijkheid om Canadese biologische Cranberries te leveren. Deze Cranberries zijn gezoet en gedroogd in de beste kwaliteit die u gewend bent te hebben van onze partner Ocean Spray.

Voor meer informatie kijk verder op onze pagina over biologische cranberries.

Biologische fruitpoeders en fruitstukjes

Biologisch fruit maakt zijn opmars. Doordat de markt in biologische producten blijft groeien, is men altijd opzoek naar nieuwe soorten biologisch fruit. Contined werkt samen met een Franse en Italiaanse partner. Het fruit wordt gevacuümdroogd, waarbij onze Franse partner het citrusfruit standaard biologisch inkoopt. Onze Italiaanse partner heeft als specialisatie biologische appel. Er zijn tal van mogelijkheden in biologisch fruit, waarbij verschillende maatvoeringen aangeboden worden.

Klik hier voor meer informatie over al onze fruitpoeders en stukjes.

Biologisch bevroren fruit en concentraat

Tegenwoordig zien we steeds vaker producten waar ook een biologische variant van op de markt is. Omdat wij samen met onze leveranciers ons altijd aanpassen aan de veranderende wensen van onze klanten, zijn steeds meer van onze principale ook biologische opties gaan verkopen. Hieronder vind u al onze mogelijkheden op gebied van biologisch bevroren fruit, puree en concentraat:

Product NFC Puree IQF Concentraat Biologische variant beschikbaar
Acerola x x x Ja
Ananas x x x x Ja
Banaan x x x Ja
Cranberry x x x Alleen IQF
Citroen x x Ja
Mango x x Ja
Tomaat x x x Ja

Biologische Butterbuds

ButterBuds gaat Biologisch! We zijn bijzonder blij om u mede te delen dat de vertrouwde range Zuivel Concentraten van ButterBuds nu ook Biologisch beschikbaar zijn!

Hoge kwaliteit, officieel gecertificeerd Biologische Zuivel en Non-Dairy/Vegan concentraten zijn nu beschikbaar.

Zoekt u naar het verbeteren van het mondgevoel, bijsmaken maskeren of het toevoegen van zowel topnoten als basisnoten van echte zuivel? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat!

Beschikbaar in: Boter, Room, Kaas en Non-Dairy

MEER WETEN?

Neem contact met ons op