Met trots kondigen wij aan dat Contined bij de laatste IFS Broker audit een Higher level score heeft gehaald. IFS Broker beoogt de veiligheid en kwaliteit van producten in de kloof tussen productie en distributie te waarborgen.

De IFS Broker standaard controleert de betrokken partijen of zij passende maatregelen  hebben genomen, zodat hun leveranciers opereren in overeenstemming met productveiligheid en kwaliteitseisen. Handelaren, agenten en importeurs moeten ook toezicht houden op de naleving van deze vraagstukken door de leverancier, zodat de geleverde producten voldoen aan de wettelijke en contractuele specificaties.

Dagelijks werken we aan deze IFS-eisen om ervoor te zorgen dat we samen met onze betrouwbare leveranciers op het hoogste niveau presteren en een optimale service kunnen bieden aan onze klanten.

De IFS Broker helpt onszelf continu te verbeteren om daarmee voorbereid te zijn voor de toekomstige veranderingen in kwaliteitsnormen, waardoor we kunnen blijven presteren op een Higher Level.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Terug naar nieuwsoverzicht