WERELDKAMPIOEN VITAMINE C UIT BRAZILIË

De Acerola is een kers-achtige vrucht met witgeel vruchtvlees. Deze vrucht heeft van nature een licht zurig frisse smaak. Doordat de Acerola zeer kwetsbaar is wordt het na de oogst direct verwerkt naar concentraat en puree. Deze, vanuit Brazilië afkomstige vrucht, heeft het hoogste gehalte vitamine C van alle fruitsoorten. Daarnaast draagt de Acerola een gezondheidsclaim voor Riboflavine. Riboflavine (vitamine B2) is belangrijk voor de energievoorziening van ons lichaam.

Niagro®

Wij zijn trots om voor onze Acerola producten samen te mogen werken met Niagro®. Niagro®  is de specialist op het gebied van het produceren en verwerken van Acerola’s. Zij zijn wereldwijd marktleider en grootste producent van deze unieke vrucht. De productie vindt grotendeels plaats in Brazilie, maar Niagro produceert ook in Vietnam.

Acorbinezuur vervangen met Acerola

Bent u opzoek naar clean label oplossing om ascorbinezuur uit uw declaratie te halen? Door de hoge concentratie vitamine C  is het mogelijk om op gebied van functionaliteit ascorbinezuur te verangen door Acerola. Wilt u weten of dit in uw applicatie mogelijk is? Neem contact met ons op, Contined helpt u graag!

Onze acerola specialiteiten

Via Niagro® kunnen wij de volgende specialiteiten leveren:

  • 65 brix helder acerola concentraat
  • 65 brix cloudy acerola concentraat
  • 50 brix helder acerola concentraat
  • 6-9 brix acerola puree
  • 6-9 brix biologisch acerola puree

Bridge to Better Food

Voordelen van acerola concentraat en puree:

  • Continue verkrijgbaarheid
  • Processtabiel in warme en koude applicaties
  • Rijk aan vitamine C
  • Rijk aan Riboflavine (vitamine B2)

MEER WETEN?

Neem contact met ons op

Terug naar vorige overzicht