NATUURLIJKE VEZELS UIT FRUIT

Vezels zijn een belangrijk onderdeel van gezonde voeding. Het gebruik van fruitvezels verhoogt niet alleen de vezeldeclaratie op uw product, maar zorgt ook voor een betere structuur en verhoogde waterbinding.

Onze appel en citrus vezels zijn natuurlijke producten met een hoog waterbindend vermogen, die aansluiten bij de huidige voedingstrends zoals glutenvrij, natuurlijk en hoog vezelgehalte. Onze leverancier Herbafood is specialist in functionele fruitingrediënten gemaakt uit appels en citrusfruit.

De fruit vezels worden gewonnen uit de celwanden van appels en hebben een hoog waterbindend vermogen wat de versheid van uw product verlengt.  De vezels zijn onderscheidend door een hoog gehalte oplosbare vezels en zijn verkrijgbaar in verschillende vezelgroottes, van fijn poeder tot grove vezels.

Varianten

Herbafood heeft verschillende voedingsvezels ontwikkeld, met elk specifieke voedingswaarden en technologische kenmerken. Onze accountmanagers kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en de varianten die voor uw proces en toepassing het meest geschikt zijn.

Bridge to Better Food

Voordelen van onze fruit vezels:

  • Hoog gehalte oplosbare vezels
  • Beschikbaar in middel tot hoog water-bindend vermogen
  • Verschillende vezelgroottes
  • Glutenvrij en clean label

MEER WETEN?

Neem contact met ons op