The Crunchy Cranberry™, de nieuwste innovatie van Ocean Spray is nu beschikbaar. Ocean Spray, wereldwijd de grootste producent van cranberries heeft de nieuwste innovatie op het gebied van gedroogd fruit en is vanaf nu beschikbaar.

The Crunchy Cranberries™, zijn een perfect alternatief op gevriesdroogd materiaal. Crunchy cranberries zijn minder hygroscopisch, hebben een ongekende crunchy bite, fantastische smaak, diep felrode kleur en passen perfect in markttrends als snackification en Crunchy sensations.

The Crunchy Cranberry™ is makkelijk te verwerken, free flowing, kruimelt niet en heeft een mooie diep rode kleur. Deze eigenschappen maken The Crunchy Cranberry™ het ideale ingrediënt voor snacks, ontbijtgranen, chocolade, salades en yoghurt toppings.

Contined heeft samples beschikbaar en wij staan allemaal klaar om u net zo enthousiast te maken als wij zijn. Klik  Hier  om de Crunchy Cranberry brochure te zien.

Wilt u proeven hoe Crunchy fruit kan zijn? Neem dan contact met ons op, ons gehele team staat klaar om u te helpen te innoveren met fruit.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op