Het ontwikkelen van nieuwe ‘Crunchy’ concepten met noten is een enorme trend. In 2018 claimt 72% van de NPD’s in het snacking-segment de term ‘Crunch’. Hoe ontwikkel je een innovatief concept met toegevoegde waarde? Met Pecans!

Pecans bieden een toegevoegde waarde op gebied van voedingswaarde. Het wordt beschouwd als de gezonde noot door de vele mineralen, antioxidanten en hoog gehalte aan onverzadigde vetten (>85%). De Pecan is bijzonder populair door zijn uitgesproken smaak van licht-zoete noot.

Onze partner National Pecan is volledig geïntegreerd in de markt en heeft het gehele proces, van teler tot het vermarkten, in eigen beheer. National Pecan stuurt op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en consistentie.

Door de grote productiecapaciteit kan men unieke maatvoeringen aanbieden:

  • Small Pieces  4,8 – 6,4 mm
  • Midget Pieces  3,2 – 4,8 mm

Deze unieke maatvoeringen zijn zeer gemakkelijk te verwerken in applicaties voor Bakkerij, Cereals, Cereal bars, Notenmixen, Salades, IJs en Spreads. Een zeer aantrekkelijk ingrediënt door de prettige bite. Perfect voor een onderscheidend ‘Crunchy’ concept! Klik hier voor meer info over onze Pecans.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op